Prova på en dag på ABB-gymnasiet

Prova-på-dag

Just nu har vi inte några prova på-dagar.

Kanske har du besökt ett Öppet hus hos oss och vill veta mer? Nästa steg är då att boka en prova-på-dag. Du besöker skolan och får fördjupad information om hur det är att studera här och du kommer under en ordinarie skoldag när verksamheten pågår för fullt.

Prova-på-dagen börjar kl. 12 och önskar du äta lunch i vår matsal innan så behöver du anmäla det vid bokningen, alternativt till info@abbgymnasiet.se. Om du mejlar om lunch, så ange ditt namn och mobilnr. Du blir då uppmött i entrén och får en lunchkupong innan prova-på-dagen börjar. Önskar du äta lunch kommer du kl.11:00 - Annars start kl. 12:00.

Om du får förhinder önskar vi att du avbokar din plats, antingen via bokningsbekräftelsen eller till mejl info@abbgymnasiet.se

För att ta sig till skolan tar du buss 4 mot Finnslätten.

Varmt välkommen!

Boka tid

Är du intresserad av att studera på ABB Gymnasiet?

Går du i 9:an och vill prova på hur det är att plugga på ABB Gymnasiet? Här kan du anmäla ditt intresse för en prova-på-dag.

Fyll i ansökan för en prova-på-dag:

Välj utbildning:

Välj önskat datum:

Genom att göra en ansöka för en prova-på-dag och därmed lämna personuppgifter till ABB Gymnasiet, godkänner du att vi samlar in och behandlar dina personuppgifter i syftet att kunna skicka riktad information med nyhetsuppdateringar och evenemang via e-post och sms. Läs mer i vår integritetspolicy.

Tack! Vi har mottagit din intresseanmälan!
Hoppsan! Något gick fel. Vänligen försök igen.
Stäng